Se us ocorre un espai millor per a celebrar unes noces màgiques?

El passat cap de setmana vam gaudir de les noces de l’Alberto i la Ylenia d’una manera molt especial, per a aquests amants de les bodes temàtiques i de Harry Potter, us portem un post que no deixarà indiferent a cap de vosaltres.

I és que els nuvis van gaudir d’unes noces temàtiques de Harry Potter, on els detalls màgics no podien faltar.

I que millor que si som amants d’alguna cosa, mostrar-ho en les nostres noces? En el Fortí del Rourell organitzem tota mena de noces temàtiques, des de temàtiques de viatges a temàtiques de pel·lícules, com en aquest cas, passant per noces de diferents cultures i diferents èpoques. Tot el que imagineu, ho podeu fer realitat en el nostre fortí templer.

Però hem de tenir en compte que la temàtica que trieu us ha d’identificar. Això sí, no hem d’oblidar que tots dos integrants de la parella han d’estar còmodes amb la temàtica. Ha de ser una il·lusió comuna, sense que ningú hagi de donar el seu braç a torçar, ja que és un moment tan especial en la vida que els dos haureu d’estar segurs d’aquesta decisió. En el Fortí del Rourell , us podem aconsellar per a crear les vostres noces màgiques.

unes noces màgiques

I si parlem de noces màgiques, parlem de la de l’Alberto i la Ylenia, una boda temàtica de Harry Potter, en la qual els nuvis van gaudir més que mai, ja que són uns grans amants dels llibres i la saga.

La núvia portava una tiara de Harry Potter dels colors vermell i blanc, com passa en la saga. En els sittings es trobaven diferents elements, en un d’ells es trobava una taula plena de varetes amb les diferents cases de Hogwarts. I hi havia deu classes de varetes, cadascuna amb els noms dels convidats. Sens dubte, una manera genial i creativa d’incloure els convidats.

unes noces màgiques

Un altre sitting era el del castell de Hogwarts, un castell magnífic fet a la perfecció que simulava la casa on la saga de Harry Potter té lloc i el centre de tota acció.

En la taula presidencial, es trobava Hedwig, l’òliba companya màgica del protagonista. Donant un toc rellevant als protagonistes de les noces, l’Alberto i la Ylenia. Al seu torn, en la taula hi havia una carta màgica, molt característica també de les pel·lícules.

Perquè els convidats s’asseguessin en el seu lloc correcte es van usar els snitch, les boles voladores amb les quals els estudiants juguen al joc del Quidditch. En elles, es van incloure els noms dels convidats, per a donar un toc especial i, una vegada més, màgic en unes noces amb la temàtica de Harry Potter. I quan aquests obrien la minuta, aquesta representava una carta del joc dels snitch.

unes noces màgiques

Quant al menú de les noces, van trobar una gran varietat inicial d’assortiments, tots relacionats amb la temàtica de Harry Potter, alguns d’ells eren una taula dolça amb grageas, cupcakes de snitchs i les típiques granotes de xocolata de la pel·lícula en la seva respectiva caixa. Un menú i aperitiu que va deixar als convidats encantats i meravellats. En el Fortí del Rourell adaptem tots els menús a les vostres necessitats.

Els detalls no van poder ser menys creatius, i per a donar un record a tots els convidats es va posar en cada taula, per a cada convidat, una ampolla d’elixir, el qual era licor d’arròs. També els banys van gaudir de la temàtica de Harry Potter, sent els sabons, els escuts de les quatre cases de Hogwarts amb un kit anti ressaca de la mateixa temàtica.

Per a acabar, el nostre fortí templer del segle XII va ser decorat amb les banderes de les cases Hogwarts i amb unes espelmes a la part superior que a la llum de la lluna i amb la foscor de la nit semblava que suressin com en el menjador dels estudiants.

Boda temática de Harry Potter

Aquesta vegada sí que podem dir que va ser unes noces màgiques, literalment.

Si voleu saber més sobre les noces temàtiques, podeu contactar amb nosaltres trucant al 623 196 600 o enviar-nos un correu a [email protected]. I no oblideu seguir-nos en el nostre Instagram @fortirourell per a assabentar-vos de tots els detalls!

Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!