El Fortí del Rourell disposa de nombrosos espais que seran el teló de fons ideal perquè el teu esdevenint sigui perfecte.
Un castell templer amb set-cents anys d’història, on tots els nostres espais i racons amaguen màgia. Des dels senyorials interiors del castell que conserven l’arquitectura original, fins a salons condicionats per a acollir noces modernes amb totes les comoditats.
Tots els nostres espais estan perfectament integrats per a aconseguir un escenari de luxe.

  • La cotxera

Al mig de la natura amb la paret del castell com a teló de fons. Un lloc perfecte per a la cerimònia, amb un llarg passadís ideal perquè els nuvis tinguin la seva entrada somiada.

  • Pati del castell

Una plaça a l’aire lliure emmurallat per la construcció. Un espai ideal per a celebrar l’aperitiu de noces. Un espai condicionat per a gaudir dels entrants del menú envoltats dels imponents murs del fortí.

El pati disposa d’un envelat per a protegir els convidats de sol i la pluja.

espais
  • Interior del castell

Antigues estades amb mobiliari d’època. Una sala “reial” per acollir un moment important. Un imponent teló de clarobscurs en el qual només falten els protagonistes: vosaltres.

  • Sala Els Nenúfars

Un gran saló de banquets, espaiós, còmode i amb un encant especial. L’espai perfecte per al gran banquet, amb temperatura controlada, una il·luminació ideal per a degustar els plats amb comoditat i a resguard de les inclemències meteorològiques.

 

espais

En el Fortí del Rourell, us podem aconsellar per a organitzar les vostres noces perfectes i escollir un de tots els nostres espais. Carla, nostra WeddingPlanner, us acompanyarà en tot moment: abans, durant i després de les noces.

Tots els nostres espais estaran disponibles per a vosaltres. Aquí podeu consultar-los tots.

Si voleu saber més sobre tots els nostres espais, pots contactar amb nosaltres en el 623 196 600 o enviar-nos un correu a [email protected]. I no oblideu seguir-nos en el nostre Instagram @fortirourell per a assabentar-vos de tots els detalls!

Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!