El seating pla i el sitting són elements clau en l’organització d’unes noces. El seating pla distribueix als convidats en les taules, mentre que el sitting els indica el seu lloc específic. Per a fer un seating pla original i personalitzat, es poden utilitzar diferents estils nupcials i elements creatius com a branques d’arbres, pissarres, cordes il·luminades, entre altres. També es poden personalitzar els marca llocs segons els gustos dels nuvis.

Pots trobar inspiració sittings originals per a unes noces en els sittings que hem realitzat anteriorment en El Fortí del Rourell, en la nostra galeria d’imatges o, en plataformes com Pinterest per a trobar inspiració i suggeriments en l’organització de sittings i la decoració de taules i seients de noces.

Com fer el seating i el sitting pla de manera original i personalitzada

El seating pla és una part fonamental en l’organització d’unes noces, ja que s’encarrega de la distribució general dels convidats en les taules. No obstant això, fer-ho de manera original i personalitzada pot marcar la diferència i afegir un toc especial a la celebració. A continuació, et mostrarem algunes idees i consells per a crear un seating pla únic que s’adapti a l’estil i gustos dels nuvis.

Estils nupcials per al seating pla

Existeixen diferents estils nupcials que poden inspirar-te a l’hora de dissenyar la teva seating pla. Alguns suggeriments populars inclouen l’estil vintage, shabby chic (que és un terme anglès que ve a significar “desgastat pel pas del temps”), boho, urbà o campestre. Cadascun d’ells ofereix una estètica única que pot reflectir la personalitat dels nuvis i l’ambient que desitgen crear en les seves noces.

Elements creatius per a decorar el seating pla

Per a afegir originalitat a la teva seating pla, pots incorporar elements creatius en la seva decoració. Utilitzar branques d’arbres, parets de pedra, xarxes de pescador, cavallets, pissarres, caixes de fusta reciclada o cordes il·luminades com a suport per al seating pla pot donar-li un toc especial i sorprenent. Aquests elements poden adaptar-se a l’estil nupcial triat i brindar un aspecte únic i personalitzat.

Personalització del sitting segons els gustos dels nuvis

La personalització del sitting és una altra manera de fer el seating pla de manera original i personalitzada. Es poden adaptar els marca llocs segons els gustos i aficions dels nuvis, utilitzant targetes amb herba i pals de golf per a parelles amants d’aquest esport, per exemple. Amb ampolles de vi amb nombres de taules i noms de convidats per als amants del vi, o taps de suro per als enamorats de la natura. Aquests petits detalls li donaran un toc personal i únic a cada lloc en la taula.

sittings originales para una boda

Com trobar inspiració

A Pinterest podràs submergir-te en un oceà de creativitat i trobar una variada selecció d‘imatges, taulers i publicacions relacionades amb sittings per a noces. Pots iniciar la teva cerca utilitzant paraules clau com ‘sitting pla de noces’, ‘taules i seients per a noces’ o ‘idees de decoració de sittings‘. Explora diferents taulers que s’ajustin al teu estil i visita perfils d’usuaris especialitzats en noces per a obtenir encara més idees.

Estils i dissenys de taules i seients per a noces

Existeix una àmplia gamma d’estils i dissenys de taules i seients per a noces. Des d’estils clàssics i elegants fins a temàtiques més creatives i avantguardistes, com les noces temàtiques de Harry Potter que es va celebrar en el Fortí del Rourell. És molt comú trobar en les noces taules bellament decorades amb centres de taula, arranjaments florals, targetes personalitzades i detalls temàtics.
També hi ha diferents opcions de disposició de les taules i sittings, com col·locar-les en cercles, en forma d’U o en disposicions més originals. Pots combinar diferents elements decoratius per a crear ambients únics i acollidors.

Consells pràctics per a organitzar el sitting pla eficientment

Organitzar un sitting pla eficient pot ser tot un desafiament, però et recordem que disposem d’un servei de Wedding Planner que brinda consells pràctics per a facilitar aquest procés. T’ajudarà a sobre com distribuir adequadament als convidats en les taules, tenint en compte la seva relació i afinitat, per a assegurar una experiència agradable per a tots.

El paper del seating pla i el sitting en la decoració i temàtica de les noces

El seating pla i el sitting exerceixen un paper fonamental en la decoració i temàtica d’unes bodes, perquè contribueixen a definir l’estil i l’atmosfera de la celebració. A continuació, examinarem com el seating pla i el sitting brinden elements clau per a la personalització i el disseny d’unes noces úniques i especials.

Com el sitting defineix la temàtica i l’estil de la celebració

El sitting pla, en indicar el lloc específic de cada convidat en la taula, permet dissenyar la distribució dels seients en funció de la temàtica i l’estil de les noces. Depenent del concepte triat, com vintage, shabby chic, boho, urbà o campestre, es poden utilitzar diferents elements de decoració en el sitting per a realçar l’ambientació desitjada. Per exemple, en unes noces d’estil vintage, els marca llocs podrien ser petites targetes amb dissenys retro, mentre que en unes noces boho es poden fer servir elements naturals com branquetes de flors o plomes.

Avantatges de col·locar juntes a persones amb afinitat mitjançant el sitting

El sitting pla no sols es tracta d’assignar seients en una taula, també és una oportunitat per a crear connexions entre els convidats i garantir moments agradables durant l’esdeveniment.

  sittings originales para una boda

  Mitjançant una acurada planificació, és possible agrupar persones amb afinitats, com a amics, familiars pròxims o companys de treball, perquè gaudeixin d’una experiència en comú. Això fomenta la comunicació, estableix llaços i contribueix al fet que els convidats se sentin més còmodes i connectats entre si.

  Relació entre el disseny del sitting i les invitacions i menús de les noces

  És essencial que el disseny i l’estètica del sitting guardin coherència amb la resta dels elements de les noces, com les invitacions i els menús. D’aquesta manera, es crea una harmonia visual que embolica a tots els detalls i brinda una experiència unificada per als convidats. Els colors, les tipografies i els motius presents en les invitacions i en els menús poden reflectir-se en els marca llocs o en els elements decoratius del sitting, de manera que tot estigui en sintonia i projecti una estètica cohesiva.

  En resum, el seating pla i el sitting són elements essencials per a la decoració i la temàtica d’unes noces.

  • El sitting pla permet adaptar la distribució dels seients a la temàtica i l’estil de la celebració.
  • A través del sitting, es poden agrupar persones amb afinitat per a fomentar la interacció i el gaudi mutu.
  • És fonamental que el disseny del sitting estigui d’acord amb les invitacions i els menús de les noces per a crear una coherència estètica.

  Al Fortí del Rourell, us podem aconsellar i ajudar en tot el que necessiteu perquè el dia de les vostres noces sigui perfecte. A més, si esteu pensant a celebrar aquí les vostres noces, Carla, nostra WeddingPlanner, us acompanyarà en tot moment.

  Tots els espais del castell estaran disponibles per a vosaltres. Aquí podeu consultar-los tots i escollir el que més us agradi per a cada moment.

  Si voleu saber més sobre les bodes al Fortí del Rourell, pots contactar amb nosaltres en el 623 196 600 o enviar-nos un correu a [email protected]. I no oblideu seguir-nos en el nostre instagram @fortirourell per a assabentar-vos de tots els detalls!

  Abrir chat
  1
  Reserva por whatsapp
  ¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!