En els últims anys, les bodes en castells amb un toc campestre o ‘vintage’ s’han implantat amb força per la quantitat d’elements que poden afegir-se a aquestes i que les fan diferents i molt, molt especials. Aquestes uneixen a la perfecció elements tradicionals, que mai passen de moda, amb tocs originals que no arriben a ser tan comuns en les noces.

Aquest estil decoratiu, que destaca per la senzillesa, l’elegància i el bon gust pels elements d’èpoques passades, fan que els convidats i els nuvis es vegin embolicats en un bonic halo de romanticisme. Per a això, res com imaginar-se sota una nit estrellada, amb petites bombetes tènues pertot arreu que aportin la llum perfecta per a gaudir d’una vetllada íntima i inoblidable. Els convidats poden trobar diferents ‘racons’ decorats i diferenciats com a cartells de benvinguda, una taula de signatures feta a mà, un elegant photocall o una pista de ball espectacular.

Originalitat i elegància

No obstant això, unes noces originals no té per què ser incompatible amb unes noces elegants i amb classe. De fet, encara que a vegades resulta complicat aconseguir-ho, al final són aquestes les bodes més vistoses i que millor sabor de boca deixen als seus convidats, ja que s’allunyen del típic i sorprenen amb els seus detalls i la manyaga posada en ella.

En el Fortí del Rourell, us podem aconsellar per a crear les vostres noces de conte.

Por qué casarse en un castillo

Entorn romàntic

Si sempre vau somiar amb unes noces plenes d’encant i màgia, El Fortí del Rourell és l’enclavament perfecte per a aconseguir-lo. El fortí medieval del segle XII compta amb un entorn privilegiat per a dur a terme una celebració repleta de romanticisme i de detalls que la faran única.

Els espais al voltant del jardí creen una atmosfera increïble per a noces íntimes. Exploten de verd a la primavera i són exuberants a l’estiu. I, finalment, els càlids colors de la tardor converteixen les fotos en autèntiques postals.

Por qué casarse en un castillo

Ubicació única

En un fortí tradicional, el normal és que tingueu a la vostra disposició un entorn en el qual gaudir de la màxima privacitat. Per descomptat, sense haver de compartir l’espai, ni les instal·lacions, amb cap altra parella. Així evites el fet d’haver d’estar pendent d’horaris o torns incòmodes. La data ho mereix, no creus?

A més, per a tenir unes noces al castell perfecte, us acompanyarà Carla, nostra WeddingPlanner, en tot moment: abans, durant i després de les noces. L’encarregada que tot surti bé abans, durant i després de les teves noces.

Tots els espais del castell estaran disponibles per a vosaltres. Aquí podeu consultar-los tots.

Si voleu saber més sobre noces a Tarragona en un castell, pots contactar amb nosaltres en el 623 196 600 o enviar-nos un correu a [email protected]. I no oblideu seguir-nos en el nostre instagram @fortirourell per a assabentar-vos de tots els detalls!

Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!