Fortí del Rourell és una alternativa única a Tarragona, un lloc que no deixa indiferent. El Fortí del Rourell és un entorn únic per a celebrar unes noces. Si voleu celebrar les vostres noces en un castell, aquest és el vostre lloc ideal. Els nostres espais elegants i originals, són ideals per a celebrar un dels dies més importants de la vostra vida i converteixen al Fortí del Rourell en un lloc perfecte per a celebrar qualsevol classe d’enllaç, unes noces, celebrar anys de casats…, fins i tot comunions!

Us parlem una mica del nostre espai, aquest és un fortí medieval del segle XII, habilitat ara com a espai per a celebracions i esdeveniments gastronòmics. Ja sigui per a celebrar unes noces de conte o un sopar d’empresa, el Fortí és un entorn que farà que el teu esdeveniment llueixi perfecte.

Se us ocorre un espai millor per a celebrar les vostres noces que en un castell? A nosaltres no!

noces en un castell

Posem a la disposició dels nuvis una immillorable oferta gastronòmica i un tracte excepcional per part de tot el nostre equip de professionals, un tracte personalitzat en tot moment i l’exclusivitat de saber que les vostres noces seran úniques en aquest lloc i aquest dia.

Si parlem sobre l’oferta gastronòmica que oferim, donem 3 opcions de menú:

-Luxury: El menú més equilibrat i recomanat, amb un aperitiu abundant compost per bocades úniques
-Elixir: Un menú amb un aperitiu de menor durada que dona més protagonisme als plats principals i al temps en taula.
-Clàssic: Un menú amb un aperitiu de menor durada que dona més protagonisme als plats principals i al temps en taula. Tots els nostres plats estan elaborats a casa pels nostres xefs, fets amb productes locals i destacant una gastronomia d’alta qualitat.

Si voleu descobrir més sobre els nostres menús, podeu consultar-los tots en la nostra pàgina sobre menús de noces.

noces en un castell

Què desitges per al dia de les teves noces? Romanticisme, naturalesa, gastronomia, diversió…? En el Fortí del Rourell tenim tot allò que imagines perquè el teu enllaç sigui especial i perfecta. I perquè les teves noces al castell sigui perfecta, estarà de tu mà una Wedding Planner, l’encarregada que tot surti bé abans, durant i després de les teves noces. Aquesta amiga que t’acompanyarà en tots els moments. Parlant de noces al castell, nostra Wedding Planner, Carla, serà com la teva fada padrina dels contes.

En les vostres noces, tindreu disponibles tots els espais per a vosaltres, els voleu descobrir? Aquí podeu consultar-los tots.

Si voleu saber més sobre les noces en un castell, pots contactar amb nosaltres en el 623 196 600 o enviar-nos un correu a [email protected]. I no oblideu seguir-nos en el nostre instagram @fortirourell per a assabentar-vos de tots els detalls!

Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!