Els paisatges tardorencs i el clima agradable són l’opció perfecta del perquè casar-se al setembre, a més d’una infinitat de possibilitats que fan que aquest mes sigui perfecte per a donar-se el sí que vull.

Setembre es presenta com un mes encantador per a celebrar el teu casament, oferint un clima agradable, un entorn natural de somni i un marc perfecte per a crear records inoblidables.

Per a molts, setembre està associat a bons records del retorn a la rutina, nous començaments i moments amb la família. Tot això pot convertir el teu gran dia en un d’encara més especial i ple d’emocions positives. Casar-se al setembre ofereix una infinitat de possibilitats per a crear casaments únics i especials. 

Clima perfecte

Despedim la calor sufocant i donem la benvinguda a les temperatures més fresques i agradables, ideals per a gaudir del vostre gran dia a l’aire lliure sense sufocar-se.

A més, setembre és un mes amb menys precipitacions, la qual cosa redueix considerablement el risc que la pluja arruïni el vostre casament.

La bellesa de la tardor

La naturalesa es vesteix de gala al setembre, amb colors càlids i vibrants com a ocres, daurats i ataronjats que creguin un ambient romàntic i únic per a les teves noces.

A més, t’ofereix una àmplia varietat de flors típiques de tardor, com hortènsies o margarides, perquè casar-se al setembre et dona l’opció de donar-li tocs naturals propis d’aquesta estació de l’any al teu gran dia.

Setembre ofereix una infinitat de possibilitats per a decorar el dia de les teves noces, amb colors vibrants que aportaran alegria i vitalitat a tots els espais de la celebració.

decoracion floral para bodas

Temps per als preparatius

Casar-se al setembre ofereix un gran avantatge: tenir més temps per a organitzar el vostre gran dia. Els nuvis poden gaudir del procés amb menys estrès i més tranquil·litat, tindran més temps per a organitzar durant l’any els preparatius i parlar amb els proveïdors.

En definitiva, casar-se al setembre té molts avantatges que la converteixen en una opció molt popular per a les parelles que busquen un dia especial i memorable.

Considerar també, que després de les vacances d’estiu, la majoria de les persones ja han tornat, augmentant les possibilitats que els teus convidats puguin assistir al teu gran dia sense haver d’alterar els seus plans.

En el Fortí del Rourell, us podem aconsellar i ajudar en tot el que necessiteu saber sobre el nostre castell.  A més, si esteu pensant a celebrar aquí les vostres bodes, Carla, nostra WeddingPlanner, us acompanyarà en tot moment: abans, durant i després de les bodes

Tots els espais del castell estaran disponibles per a vosaltres. Aquí podeu consultar-los tots.

Si voleu saber més sobre tots els nostres menús, pots contactar-nos en el 623 196 600 o enviar-nos un correu a [email protected].

I no oblideu seguir-nos en el nostre instagram @fortirourell per a assabentar-vos de tots els detalls!

Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!