Les noces a la primavera són una de les opcions més populars per a celebrar unes noces. La primavera és una època de l’any plena de flors i vida, i és el moment perfecte per a tenir unes noces a l’aire lliure envoltat de naturalesa. Aquí presentem algunes característiques de les noces a la primavera que fan que sigui una estació de l’any ideal per a casar-se:

1. Flors i colors

La primavera és coneguda per la varietat de flors i colors vius i vibrants. Per tant, és una època perfecta per a decorar amb flors de temporada, com a tulipes, margarides, narcisos, liles i roses. Els colors típics de primavera són el rosa, el groc, el verd i el lila, però també pots optar per tons pastel i suaus.

2. Temperatura agradable

Les noces a la primavera solen celebrar-se a l’aire lliure, ja que és una època en la qual les temperatures són agradables i la naturalesa està en la seva màxima esplendor. Un jardí, un parc o una finca són llocs ideals per a tenir unes noces a la primavera.

3. Menús apetibles

La primavera és una època en la qual la gent sol estar més interessada a menjar menjars lleugers i saludables. Per tant, pots optar per un menú que inclogui amanides, fruites i verdures de temporada, i plats frescos i lleugers.

4. Vestimenta lleugera i còmoda

Els vestits de núvia i vestits de nuvi per a noces a la primavera solen ser més lleugers i còmodes. Els vestits de núvia poden incloure detalls florals i colors pastel, mentre que els vestits de nuvi poden ser de colors clars i frescos.

5. Decoració ideal

Per a donar-li un toc primaveral a la decoració de les teves noces, pots utilitzar elements com a ombrel·les, cistelles de flors, bicicletes decorades, llums penjants i estovalles de colors suaus. També pots optar per petits detalls com a ventalls, barrets i ulleres de sol perquè els convidats se sentin més còmodes i relaxats.

En resum, les noces a la primavera són una excel·lent opció si vols celebrar les teves noces envoltades de naturalesa i flors. Pots triar una localització a l’aire lliure, decorar amb flors i colors suaus i triar un menú fresc i lleuger perquè els teus convidats gaudeixin de les noces al màxim. Que gaudis planificant les teves noces de primavera!

En el Fortí del Rourell, us podem aconsellar per a crear les vostres noces temàtiques i que tot sigui absolutament perfecte.

bodas en primavera forti del rourell

Planificar unes noces a la primavera

Les noces a la primavera són una excel·lent opció si vols celebrar les teves noces envoltades de naturalesa i flors. Pots triar una localització a l’aire lliure, decorar amb flors i colors suaus i triar un menú fresc i lleuger perquè els teus convidats gaudeixin de les noces al màxim. Que gaudis planificant les teves noces de primavera!

En el Fortí del Rourell, us podem aconsellar per a organitzar les vostres noces perfectes a la primavera. Carla, nostra WeddingPlanner, us acompanyarà en tot moment: abans, durant i després de les noces. L’encarregada que tot surti bé abans, durant i després de les teves noces.

Tots els espais del castell estaran disponibles per a vosaltres. Aquí podeu consultar-los tots.

Si voleu saber més sobre les noces a Tarragona en un castell, pots contactar amb nosaltres en el 623 196 600 o enviar-nos un correu a [email protected]. I no oblideu seguir-nos en el nostre Instagram @fortirourell per a assabentar-vos de tots els detalls!

Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!