La nostra filosofia

El dia de la vostra boda serà un dels més importants que hàgiu viscut mai, en el qual l’emoció i l’alegria contagiaran per complet a cadascun dels vostres familiars i amics. Una vegada s’iniciï la cerimònia tot es torna màgic i inoblidable i és summament important que gaudiu de cada segon com si fos l’últim.

En el Fortí del Rourell sabem que només amb l’ajuda i el compromís dels millors professionals aconseguireu que la vostra boda de somni es faci realitat. Aquesta és la filosofia Fortí del Rourell.

professionals

El nostre equip

Juan Hervás

Xef i gestor de l’espai

Cap de cuina i gestor de l’espai, aportarà els seus més de 25 anys d’experiència gestionant equips de treball en les millors sales de banquets de la comarca. El seu lideratge innat i l’alta capacitat de gestió que posseeix són les aptituds que li desmarquen de la resta. Juan serà l’experiència i confiança que les vostres noces necessita.

Eloy Fernández

Cap de cuina i director de l’espai

Cap de cuina i director de l’espai, personalitzarà amb la vostra col·laboració, el menú de les vostres noces. Perfeccionista sense límits, i amb més de vint anys en les millors cuines, posarà al vostre servei els seus extensos coneixements culinaris perquè la seva proposta gastronòmica no deixi indiferent a ningú. L’Eloy serà màxima qualitat garantida.

Carla Roca

Wedding planner

Wedding planner, decoradora i dissenyadora us proporcionarà les eines necessàries perquè les vostres noces sigui completament personalitzada. Estarà disponible per a vosaltres des del minut zero i es convertirà amb el pas de les setmanes en la vostra persona de màxima confiança. Carla serà pura creativitat al vostre servei.
Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!