La nostra filosofia

El dia de la vostra boda serà un dels més importants que hàgiu viscut mai, en el qual l’emoció i l’alegria contagiaran per complet a cadascun dels vostres familiars i amics. Una vegada s’iniciï la cerimònia tot es torna màgic i inoblidable i és summament important que gaudiu de cada segon com si fos l’últim.

En el Fortí del Rourell sabem que només amb l’ajuda i el compromís dels millors professionals aconseguireu que la vostra boda de somni es faci realitat. Aquesta és la filosofia Fortí del Rourell.

professionals

El nostre equip

Eloy Fernández

Cap de cuina i director de l’espai

Cap de cuina i director de l’espai, personalitzarà amb la vostra col·laboració, el menú de les vostres noces. Perfeccionista sense límits, i amb més de vint anys en les millors cuines, posarà al vostre servei els seus extensos coneixements culinaris perquè la seva proposta gastronòmica no deixi indiferent a ningú. L’Eloy serà màxima qualitat garantida.

Carla Roca

Wedding planner

Wedding planner, decoradora i dissenyadora us proporcionarà les eines necessàries perquè les vostres noces sigui completament personalitzada. Estarà disponible per a vosaltres des del minut zero i es convertirà amb el pas de les setmanes en la vostra persona de màxima confiança. Carla serà pura creativitat al vostre servei.

Amparo

Cap de sala

Cap de sala, prepararà tota la sala de banquets per tal que totes les bodes que es fan al Fortí del Rourell siguin memorables. L’Amparo té molt clar que treballar en equip és la base de l’èxit, gestionant els cambrers de la sala. Aconsegueix que hi hagi confiança dins de l’equip, que després es transmet als nuvis.

Diana

Ajudant de wedding planner

Decoració de taules, cerimònia i tenir cura fins l’últim detall. La Diana prepara tot el necessari perquè no falti res en els esdeveniments del Fortí del Rourell. El principal objectiu que té és que els nuvis gaudeixin i resoldre qualsevol contratemps que sorgeixi. La Diana serà la tranquilitat perquè aconsegueix que tot estigui perfecte.

Juan Hervás

Xef i gestor de l’espai

Cap de cuina i gestor de l’espai, aportarà els seus més de 25 anys d’experiència gestionant equips de treball en les millors sales de banquets de la comarca. El seu lideratge innat i l’alta capacitat de gestió que posseeix són les aptituds que li desmarquen de la resta. Juan serà l’experiència i confiança que les vostres noces necessita.
Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!