En el cor de la majestuosa regió de Tarragona, entre els verds paisatges que acaricien la vista i la brisa que murmura secrets de romanç, es troba l’encantador Fortí del Rourell. Però més enllà de ser només un lloc de somni, aquest històric fortí ha estat testimoni d’innombrables juraments d’amor, on parelles han segellat la seva unió en cerimònies carregades d’emocions i significats. Coneix les últimes històries d’amor que hem viscut en els nostres espais.

Entrevistes Exclusives: Coneixent a les parelles que van dir “Sí, vull” en el Fortí

En la nostra sèrie exclusiva d’entrevistes, ens endinsem en les vides d’aquelles parelles que han segellat el seu amor en aquest lloc únic. Cada entrevista revela la màgia que només el Fortí del Rourell pot oferir per a un dia tan important com vostres bodes.

Descobreix com va ser la planificació del seu dia especial i què va significar per a ells intercanviar vots sota el cel blau que abraça aquest històric enclavament. Des d’anècdotes divertides fins a moments de pura emoció, aquestes entrevistes et portaran en un viatge a través del temps i l’amor.

David & Sonia

15/06/2019

Amalia & Jose

27/08/2022

Patricia & Manuel

03/09/2022

Josie & Dani

11/06/2022

Pere & Antonia

14/10/2022

Eric & Eli

10/06/2023

Cristina & Roman

11/07/2020

Daniel & Santi

15/07/2022

Crea la teva pròpia història d’amor

Estàs llest per a submergir-te en una mar d’emocions i romanç? Acompanya’ns en aquesta fascinant aventura a través de les històries d’amor del Fortí del Rourell!

En el Fortí del Rourell, us podem aconsellar i ajudar en tot el que necessiteu saber sobre el nostre castell.  A més, si esteu pensant a celebrar aquí les vostres bodes, Carla, nostra WeddingPlanner, us acompanyarà en tot moment: abans, durant i després de les bodes

Tots els espais del castell estaran disponibles per a vosaltres. Aquí podeu consultar-los tots.

Si voleu saber més sobre tots els nostres menús, pots contactar-nos en el 623 196 600 o enviar-nos un correu a [email protected].

I no oblideu seguir-nos en el nostre instagram @fortirourell per a assabentar-vos de tots els detalls!

Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!