Al Fortí del Rourell volem que la celebració de la primera comunió del teu fill sigui un record inoblidable i únic. Després que els nens han estat catequitzades durant diversos mesos, ha arribat el seu moment i volem que siguin els protagonistes. Així són les comunions al Fortí del Rourell.

Comunions en un entorn de somni

La Primera Comunió és un d’aquests records inesborrables de la infància, un dia que serà recordat amb especial afecte entre els nostres familiars i portarà les anècdotes més divertides als nostres amics. Els nens i nenes són els protagonistes del dia, i el millor regal que els podem fer és triar el lloc perfecte per a gaudir i divertir-se junts.

Sabem que triar un lloc per a celebrar és un dels punts més difícils a l’hora d’organitzar la primera comunió del teu fill, per això et garantim total tranquil·litat amb el que es refereix al convit.

comunions

Convit de comunions per a gaudir plenament del dia

Per al gaudi del protagonista del dia i els seus amics facilitem múltiples serveis amb els quals els més petits gaudissin d’una celebració impressionant. Podran divertir-se en l’exterior meravellós, alhora que proven els nostres elaborats i deliciosos dolços preparats especialment per a ells.

Comptareu amb nombrosos jardins, així com d’espais a l’aire lliure on tots els convidats podran gaudir i tu tindràs el millor escenari per a immortalitzar l’important dia de la comunió del teu fill. A més, tant nens com adults podran gaudir d’un banquet amb un menú excel·lent que podràs personalitzar. Tots els convidats gaudiran!

La comunió és un moment únic per als nens i reunir la família

Les comunions en el Fortí del Rourell són un esdeveniment preciós. Un dia únic i especial per als nens on reunir la família.

Tots els espais del castell estaran disponibles per a vosaltres. Aquí podeu consultar-los tots.

Si voleu saber més sobre les comunions en un castell, pots contactar amb nosaltres en el 623 196 600 o enviar-nos un correu a [email protected]. I no oblideu seguir-nos en el nostre Instagram @fortirourell per a assabentar-vos de tots els detalls!

Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!