La temporada d’esdeveniments està molt a la vora. Si estàs valorant llocs per a organitzar el teu esdeveniment en 2023, estàs en el lloc adequat.

Esdeveniments al Fortí del Rourell

Al Fortí del Rourell, una fortalesa medieval construïda en el segle XII, és ara escenari de festes i esdeveniments gastronòmics. Sigui celebrant unes bodes mágiques o un sopar d’empresa, l’entorn del Fortí farà que el teu esdeveniment llueixi impecable.

Estàs buscant un espai únic per a celebrar un esdeveniment en 2023? Aquest és el teu blog!

Per què el Fortí del Rourell?

Potser us pregunteu, per què organitzar el meu esdeveniment en el Fortí del Rourell? Tenim la resposta molt clara!

Alguns dels espais del Fortí del Rourell inclouen: àmplies i impactants terrasses exteriors envoltades de vegetació, ideals per a celebrar romàntiques i originals cerimònies civils, o fins i tot fantàstics banquets a l’aire lliure amb la grandesa més gran d’altres èpoques. Tot totalment habilitat com a espai per a celebracions i esdeveniments gastronòmics, sense perdre la seva característica essència.

Els nostres espais faran que el vostre esdeveniment llueixi d’allò més especial, perfecte i únic.

Bodes, comunions i altres esdeveniments

En els nostres espais organitzem tota mena d’esdeveniments. Us ajudem en tots els aspectes que això comporta: disseny, idees, personalització de l’esdeveniment, càtering i, finalment però no menys important, els petits detalls.

Si et cases, segur que ja t’han dit que les teves noces serà un dels dies més rellevants de la teva vida, un dia on l’emoció i l’alegria contagiaran per complet a cadascun dels teus familiars i amics. Una vegada iniciada la cerimònia, tot es torna màgic i memorable, i és summament crucial gaudir cada segon com si fos l’últim.

Agenda 2023 abierta

Com saber que és l’opció que busco?

  • Espais únics: Tindreu tot un castell només per a vosaltres.
  • Menús d’alta qualitat: Amb productes de proximitat i km 0 perquè els convidats gaudeixin al màxim.
  • Personalització: Ens encarreguem de tot el que necessiteu perquè el vostre esdeveniment sigui personalitzat, exclusiu i original.

Simplement… veuen a veure-ho amb els teus propis ulls!

Si voleu descobrir tot el que t’ofereix aquest meravellós espai, no dubteu a demanar cita prèvia per a conèixer-nos o contactar amb nosaltres al 623 196 600.

Us esperem amb l’agenda d’esdeveniments 2023 preparada per a vosaltres!

Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!