El passat 11 de juliol, els Gurmets de Tarragona ens van visitar en el Fortí del Rourell, un castell templer del segle XII. Els Gurmets de Tarragona és una associació gastronòmica de Tarragona que recorren diferents restaurants per a gaudir de les receptes més actuals i així lliurar el trofeu Gastronomia al millor.

Els Gurmets de Tarragona visiten un total de 10 restaurants anuals, un per mes, els quals no hagin participat anteriorment, i aquesta vegada, ens van oferir la possibilitat de participar, al que no ens vam poder negar.

I aquest divendres ens va tocar a nosaltres, creant un esdeveniment gurmet d’allò més màgic i interessant del qual estem molt orgullosos i feliços d’haver participat.

Les condicions d’aquest concurs són clares: un menú amb maridatge a triar per part del restaurant. Nosaltres comptem amb el celler Mas Vicenç, un estret col·laborador nostre. Alhora, són els vins que solem recomanar en les noces.

Evento gourmet I Fortí del Rourell

Per tant, elaborem un menú que trobem ideal per a presentar als gurmets, i el qual podeu apreciar a continuació. El que podem destacar del menú que vam oferir és que és un menú amb plats seleccionats dels nostres menús de noces i banquets.

Evento gourmet I Fortí del Rourell

Cap plat va ser creat, com podríem dir, de la “res”, ja que volíem mostrar la nostra essència al cent per cent, volíem ensenyar com som realment, el que fem i com ho fem. I quina millor ocasió! Us deixem unes fotografies d’alguns plats del menú.

Evento gourmet I Fortí del Rourell

Quant a la puntuació, en aquest concurs es puntuen diferents aspectes, com la presentació dels plats, el sabor, el servei, la matèria primera…, hi ha un conjunt de punts que cadascun dels socis duu a terme de manera independent i en secret. I quan acaba l’any anuncien els guanyadors en un sopar de gala molt especial a la qual esperem assistir.

Evento gourmet I Fortí del Rourell

En conclusió, en el Fortí del Rourell estem molt contents del treball fet i del menú que vam donar a provar a tots els comensals. Alhora, va ser un esdeveniment gurmet que sens dubte repetiríem, ja que ens ho passem molt bé i va ser molt especial.

Per a acabar, volem agrair als Gurmets de Tarragona per donar-nos l’oportunitat de participar en un esdeveniment gurmet d’aquest calibre i a tots els assistents que ens vau visitar i vau provar el nostre menú.

Gràcies per l’experiència!

Evento gourmet I Fortí del Rourell

Si voleu saber més sobre les noces temàtiques, podeu contactar-nos en el 623 196 600 o enviar-nos un correu a [email protected]. I no oblideu seguir-nos en el nostre Instagram @fortirourell per a assabentar-vos de tots els detalls!

Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!