Un marc incomparable per a un dia inoblidable

Els casaments en un entorn històric ofereixen una atmosfera única i especial que els fa perfectes per a parelles que busquen una celebració memorable. Aquests llocs, carregats de tradició i bellesa, brinden un escenari incomparable.

Els entorns històrics tenen un encant que els fa diferents de qualsevol altre lloc de celebració. La seva arquitectura, decoració i jardins transporten els convidats a una atmosfera màgica i romàntica.

Exclusivitat i personalitat

Celebrar el casament en un entorn històric et donarà exclusivitat i distinció. Hi ha multitud d’entorns històrics per triar, des de castells i palaus fins a monestirs i hisendes. Cadascun d’ells té la seva pròpia història i personalitat.

El marc incomparable d’un entorn històric us permetrà tenir unes fotos de casament de somni. Les imatges capturaran la bellesa del lloc i la màgia del moment, creant un record inesborrable per a tota la vida.

Decoració de l´entorn

La decoració dels casaments en un entorn històric és un element clau per crear una atmosfera única i memorable. Aquests entorns històrics afegeixen més bellesa al lloc per la seva pròpia essència. Aquest fet permet crear diferents escenaris des d’un estil més rústic, romàntic o bohemi.

Alhora, donen marge per combinar diferents opcions de parament i decoració floral. Per acompanyar la bellesa del lloc i crear una atmosfera més càlida, es pot complementar la decoració amb espelmes o torxes, molt d’acord també amb la decoració de l’època.

Al Fortí del Rourell  us podem aconsellar i ajudar en tot el què necessiteu perquè el dia del vostre casament sigui perfecte. A més, si esteu pensant a celebrar aquí les vostres noces, Carla, la nostra WeddingPlanner, us acompanyarà en tot moment. 

Tots els espais del castell estaran disponibles per vosaltres. Aquí podeu consultar-los tots i escollir el què més us agradi per a cada moment.

Si voleu saber més sobre els casaments del Fortí del Rourell, podeu contactar amb nosaltres al 623 196 600 o enviar-nos un correu al [email protected]. No oblideu seguir-nos al nostre instagram @fortirourell per estar al dia de tots els detalls!

Abrir chat
1
Reserva por whatsapp
¡Hola! 👋 ¿Quieres hacer una reserva o pedir más información? ¡Contáctanos directamente por whatsapp!